Fotos 2015

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 24. marts 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2015

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2015: Nytårstaffel

Nytårstaffelet blev som traditionen tro afviklet den første dag i det nye år. I år kunne der samles 21 medlemmer i klubben. Menuen var heller ikke ændret; røde pølser med tilbehør og dertil lidt forskellige væsker - alt efter behov.

Den 19. marts 2015: Generalforsamling igen i år vare der stort fremmøde. Traditionen tro startede generalforsamlingen med spisning. Derefter gik vi straks i gang med at afholde generalforsamlingen. Denne forløb uden de store diskussioner og sluttede med genvalg til den siddende bestyrelse. Til slut var der almin-delig snak og diskussion tilsat kaffe og kage.

Den 26. marts 2015: Forårsklargøring af MC-er

Forår og sommer nærmer sig, derfor er det tid til at få hentet MC-er ned fra loftet og få dem klargjort. Det er altid en travl aften, hvor der er en stor aktivitet af alle vore medlemmer. MC-er skal selvfølgelig have tørret vinterens støv af og at have en opladning på batteriet, således at både de og kørerne har den rette gnist, når der køres ud på landevejen.

Den 9. april 2015: Aftentur til Skjern Å

Skjern Å og stemmeværket.

Den 23. april 2015: Krigskirkegården ved Grove Kirke

Fra klubhuset var vi 5 stk. medlemmer (Per E., Hans, Poul Ø., Frank og undertegnede) der begav os afsted. Det var lidt koldt i vejret ca. 10 gr. og lidt blæ-sende, men heldigvis regnede det ikke. Efter ca. 5 km`s kørsel bliver gruppen forøget med yderligere 1 medlem (Finn F.). Det er lige før man kunne kalde os for en flok. Hastigheden på første del af turen var meget afdæmpet da Frank`s Tiger cup satte en del ud (heldigvis var der ikke nogen knallerter i nærheden. På rastepladsen efter nr. 2 rundkørsel på sunds-omfartsvejen, måtte Tiger cuppen dog give helt op. Der blev telefonisk rekvireret hjælp fra klubben (Finn A.) og vi andre fortsatte herefter mod Grove. Hjemad gik det i fuld fart over de små veje med hhv. Hans og Finn F. i spidsen. En god men lidt kold tur.

Den 30. april 2015: Klubtur til Rørbæk Sø

Tur til skønne Rørbæk Sø. Vi var kun 2 mand Poul og Hans var mødt i klubben. Men på vej ud af Hammerum kom Finn på BSAén, han havde lige tanket. Poul førte os ad små veje til Rørbæk Sø. Da vi skulle hjemad startede Pouls Triumph øjeblikkelig, det har vi ikke været forvente med. Derimod ville Hansés Cafe ræser ikke lige starte. Vi kom afsted og turen gik af andre små veje. Det var koldt og så skulle det lige styrte ned med regn. Da vi kom til Hauge. Sølle 5 km hjem. Vi blev våde. Poul blev så våd, at han kørte lige hjem.

Den 3. maj 2022: Springmeet hos Neptun

Lige et par ord om turen til Springmeet hos Neptun i Aarhus. Det var en temmelig kold formiddag da vi mødtes ved klubben for i samlet flok at køre til træffet i Aarhus. Truppen bestod af Ivan, Hans, Birger (ikke medlem) samt undertegnede. Med Hans i spidsen og Birger som agter mand begav vi os afsted fra Hammerum. Heldigvis var himlen skyfri, så vi havde kun kulden at kæmpe imod. Ved rastepladsen lige øst for Ikast stødte Polle til truppen og så gik det ellers i fuld fart mod Aarhus (Hans lå jo i spidsen..... ...). Hold da kæft hvor var lemmerne stive af kulde da vi ankom til Neptuns klubhus og det var rigtig godt efterfølgende, at få et par kopper kaffe og lidt hjemmebag til at varme sig på. Som altid var der jo masser af flotte MC-er, at kigge på ved Springmeet. Ca. en times tid efter ankomsten dukkede Ole op – han var også på MC derud og lidt senere dukkede Bjarne så op – han havde taget bilen derud. Neptun havde desuden fået lavet et stort parti T-shirts som gæsterne kunne få gratis. Ved ca. 14-tiden begav vi os hjemad og det var en noget mere afslappende tur hjemover, da temp. efterhånden var kommet betydeligere højere op. En god dag i Aarhus.

Den 4. juni2015: Træf i Brande

Vi var 9 mand "stærk", som tog turen ned til Brande. Vejret var bare kanongodt. Der var andre end os, som syntes de gamle mc-er skulle luftes. Der var en del klassiske biler mødt op, flere amerikanerbiler, samt VW - Opel - MG m.m. En herlig tur man kunne nyde (uden at fryse).

Den 11. juni 2015: Klargøring i klubben til træffet

Denne torsdag aften var afsat til rengøring og klargøring af klubben lokaler. Dette var dog hurtigt overstået, da der havde været en fest et par dage før. Derfor var der faktisk ikke meget at rengøre. Derimod var der en del cykler, som skulle flyttes for at gøre plads til alle de gæste, som vi forventede besøg af. Derefter var der tid til at gå de forskellige maskiner efter i sømmene, så de var klar til lørdagens træf på Torvet. 3 medlemmer har investeret i 3 gamle velocetter. De trænger til en kærlig hånd, men dette er et vinterprojekt. Derefter var der kaffe til alle.

Den 13. juni 2015: Englændertræf på Torvet i Herning

Atter i år afholdt vi Englændertræf på Torvet i Herning. Dette var vores 7-ende træf. Vejret var lidt lunefuldt og med lidt regn. Dog ikke mere end træffet igen var velbesøgt af både kørere og publikummer. 73 MC-er og en enkelt Jaguar Sportsvogn deltog. Vore flinke kaffepiger havde særdeles travl med at følge med med kaffe og rundstykker, men de løste opgaver til UG. Som noget nyt var der udstillet en Tigerunge på biblioteket og kommunens storskærm viste billeder fra sidste års træf. Hos Dyrby's var der mulighed for at nyde en gratis øl i hyggelige omgivelser. Musik var der selvfølgelig også denne gang. Innkeepers indtog scenen med 60-er rock. musik der passede fint til træffet. Efter træffet to de fleste af deltagerne med ud til klubben, hvor der var råhygge med pølser fra grillen. Alt i alt en rigtig god dag. En stor tak til alle vore fremmødte MC-venner. Selvfølgelig også en stor tak til alle vore sponsorer. Vi ses igen i 2016.

Den 2. juli 2015: Træf på Hjarbæk Kro

Sommertræf med Britalia og Neptun.

Den 23. juli 2015: Himmelbjerget

Fin tur til Himmelbjerget med deltagelse af Anders, Poul, John og Frank Tanken var at tilbageturen til Hammerum, skulle være via havnen i RY, men Franks MC ville ikke væk fra Himmelbjerget og først efter en god halv times baksen, kom der igen liv i den "Gamle Dame" Så vi kørte direkte retur til Hammerum.

Den 16. juli 2015: Klubtur til Svostrup Kro

Flot torsdagstur, via Skygge, forbi Hinge Sø til Svostrup Kro, anført af Christian, med Ole og Frank i midten og Hans til slut.

Den 6. august 2015: Træf ved Cafe Perlen" og besøg hos Bjarne Jacobsen i Holstebro. Der skete ikke meget ved "Perlen". Men Bjarne var vært med kaffe, småkager, øl og vand og stolt fremvisning af sin renoverede Triumph. Flot maskine. Vi var en del fra klubben, der kørte, samt et nyt medlem !!! Derudover også nogle gæster (De lignede Hans !!) Efter nogle gevaldige knald fra en AJS, tabte desværre Finn Finnerup på vejen mod Holstebro. Alt i alt en god tur med det rigtige vejr.

Den 15. august 2015: Weekend Træf i Rødkærsbro

Der deltog 7 af vore medlemmer til træffet stemningen var som sædvanlig i top. Erling og Ernst tog godt imod os. De var jo som sædvanlig mødt fredag. Lørdag var der fællestur i meget naturskønne omgivelser. Hans deltog på Caferaceren. Allan viste god slow kørsel og vandt over alle hans konkurrenter. Ivan vandt 1. præmie med Tigeren. Han gav et par omgange øl. John og Lindy var der også. Det var et godt træf for GB Clubs medlemmer.

Den 29. august 2015: Lørdagstur til Ådal Auto

Turen til Aadal Auto Handel, som havde samlet 14 medlemmer, startede som planlagt kl. 9,00 efter at vi først havde fået en kop kaffe og et rundstykke i klub-ben. Det gik i passende tempo syd på og vi var fremme omkring kl. 10.00. Vi blev meget venligt modtaget af autohandler Vagn Aage Nielsen, som fremviste og fortalte om sin imponerende samling af veteran motorcykler, knallerter og biler. Vejle Museer havde i 2010 / 2011 en udstilling hvor mere end 80 af Vagn Aages flotte og toptunede veteran motorcykler blev udstillet. Et lille hæfte, lavet til den lejlighed, måtte vi tage med hjem. Vi var tilbage til klubben i lidt spredt orden omkring kl. 13,00, hvor de sidste overlevende rundstykker blev fortæret sammen med en kop kaffe m.m. og fælles hygge i det gode vejr Det var en særdeles vellykket tur, hvor også vejret var med os.

Den 14. oktober 2015: Projekt Velocette

Fantastisk hvad en gammel Velocette kan, når et batteri bliver tilsluttet og den får lidt benzin fra en løs dunk. Men sikke den kan ose :-)

Den 24. oktober 2015: Klubtur til Strib Automobilmuseum og Vagn Jensen

Den 3. december 2015: Julekomsammen

Atter i år var klubbens julekomsammen et arrangement, som kunne trække mange medlemmer og hustruer til. Aftenen startede med auktion. Auktionen blev som sædvane dygtigt og muntret ledet af John. Imens måtte klubbens store gløgg- og æbleskivemester tage til takke med et opholdt i køkkenet, mens auk-tionen stod på. Dette var også en af årsagerne til at alt var perfekt tillavet af Jørgen H. Der blev budt lystigt under auktionen og derfor er det ikke uden grund, at der også blev gået godt til gløgg, kaffe og skiverne bagefter. Alt i alt en god og hyggelig aften med stort fremmøde. Tak til arrangørerne.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning