Fotos 2017

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 24. marts 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2017

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 8. januar 2017: Nytårstaffel

Traditionen tro blev det nye år igen startet med et Nytårstaffel i klubben. I år havde vi det største fremmøde nogensinde til et nytårstaffel. 25 medlemmer mødte op kl 13.Menuen var der selvfølgelig heller ikke ændret meget på; røde pølser og en enkelt reparationsbajer. En god tradition - som nok også gennem-føres i 2018.

Den 23. februar 2017: Skærmsysler

Sidste hånd skulle lægges på opsætningen af vores nye anlæg til fremvisning af DVD, fotos m.m. Der var mange folk i arbejde, men smeden tog de store højder. Mobilmanden var lidt mere beskeden med højden. Teknikkerne blev på gulvet. men alt blev klaret til UG.

Den 16. marts 2017: Generalforsamling

Vores ordinære generalforsamling blev afholdt med rekordstort antal deltagere. Efter den traditionelle bespisning med smørrebrød og en enkelt øl, så var vi klar til at gå over til det egentlige af aftenens program – Generalforsamling. Alle punkterne på dagsordenen blev gennemgået uden de store problemer. Formanden aflagde en god beretning. Kassereren fremførte regnskabet. De bestyrelsesmedlemmer, som var på valg, blev genvalgt. Alt i alt en rolig aften. De få sager, som blev fremlagt under "Eventuelt" vil fremgå af referatet fra generalforsamlingen, som bliver sendt rund til medlemmerne. Til slut var der kaffe og småkager.  Jo - Jo - Alt var, som det plejer!

Den 6. april 2017: Klargøring til stumpemarked

Denne aften var afsat til klargøring til stumpemarked, som bliver afholdt i MCH på lørdag. Der var mødt mange medlemmer op. Medlemmer, som ønsker at deltage i stumpemarked, med deres MC og diverse salgsvarer. Der blev rigtig gået til den - pudset og poleret. Alt skulle gerne være klar til afgang fredag formiddag. Dejligt med at se så mange medlemmer først på sommersæsonen.

Den 8. april 2017: Stumpemarked

Mange medlemmer var mødt op lørdag morgen kl. 8, hvor stumpemarkedet åbnede. Allerede fredag var der mødt mange medlemmer op. Medlemmer, som ønsker at deltage i stumpemarked, med deres MC og diverse salgsvarer.

Den 20. april 2017: Flymuseum i Karup

Denne aften valgte vi at køre turen i bil. Vejret var kold samt lidt småregn. Da vi desværre ikke var flere end 9 medlemmer, som ønskede at deltage i denne spændende tur, så lagde Finn A. bil til. Dog måtte N.P. tage turen i egen bil. Vi blev vist rundt af Hjorth - Frivillig kustode. Hjorth er en fantastisk god fortæl-ler. Vi fik en masse historier om Flyvepladsen med start i begyndelsen af II Verdenskrig til tiden næsten nu. Vi så en af de mange bunkers fra krigens tid, som er placeret i området. Fly var der også udstillet sammen med en masse krigsmateriel. Det var en god oplevelse at se museet, der var væsentligt mere end vi havde forventet. Kl. godt 21 kørte vi tilbage til klubben, hvor kaffen ventede.

Den 5. maj 2017: Springmeet hos Neptun

Ivan, Hans, Finn og Frank havde søndag formiddag valgt at tage Biken, og John bilen, til "Springmeet hos MC Neptun". Vejret var jo i det fineste forårshumør, så vi nød nogle timer i selskab med mange andre MC-folk i det Østjyske. En herlig dag med godt vejr og hyggeligt samvær med Englænder folkene. Der blev serveret lækre hjemmebagte kager med kaffe til.

Den 18. maj 2017: Træf Slimtoften i Ry

Poul, Søren, Ole og Frank kørte til Veteran Træf ved Slimtoften i RY. Ernst og Hans var kørt tidligere for at få lidt mere ud af træffet. Turen var ikke uden problemer. Pouls Triumph strejkede, netop som han ankom til klubben, og måtte have konen til at komme med hans "Riskoger" på en trailer. Ole kunne ikke tage farten af sin maskine, da vi skulle dreje op til Slimtoften, så han fortsatte over midterrabatten, ramte et skilt og væltede på modsatte fortov. Han slog sit ben og var noget chokeret, men ellers ved godt mod. Hans Triumph var derimod noget molesteret, og også hans kone måtte komme med en trailer. Hans hørte mislyde fra sin maskine. Det kunne dog repareres med et par plastik strips fra Sørens værktøjskasse.

Der var rigtig mange til træffet og da vi kom tilbage til klubben, snakkede vi om at starte tidligere næste gang er, der et træf.

Den 8. juni 2017: Tur til Vestbirk

Vejret var ikke med os torsdag eftermiddag/aften, så det blev tre fyldte biler som drog mod Vestbirk, hvor Morten Petersen tog imod, trakterede med en øl/vand og fremviste sin samling af, man tror det næppe... Dåser og dunke i massevis, og meget, meget mere. Han fortalte at han faktisk havde solgt sin samling af Dunke, men blev træt af at se de tomme vægge, og ville ikke sætte plakater med nøgne piger op, så han begyndte forfra på at samle, og det må siges at være blevet til noget. Turen havde nok været noget sjovere på MC og i godt vejr, gennem den flotte natur i denne del af landet.

Den 17. juni 2017: Englændertræf i Herning

Klubben havde igen inviteret til træf på Torvet. Vejret var fantastisk – rigtigt køre vejr. Knap 80 MC-er fandt vej til gåden, selvom ruten derind var noget snørklet. Dette skyldes, at der var nok et arrangement mere på Torvet.  Dette resulterede også i, at nogle stykker desværre opgav at finde vej. Vi havde en hyggelig formiddag med kaffe, rundstykker. Lidt senere var det muligt at læske halsen med en øl eller vand i varmen. Som et nyt tiltag var der arrangeret Slow Race. Dette løb trak mange publikummer til. Deltagerne kørte om gavekort til City. Inden vi drog videre til Klubben var det dog tid til at indtage Gøtt-sches gode pølser. Kl. godt 14. var vore piger igen klar med spandevis af kaffe og brød, som vi kunne hygge os med samtidigt at der blev spillet tidssvaren-de musik af et par fyre fra Fyn. Alt i alt syntes vi fra klubben, at vi havde en god og hyggelig dag. Håber vi ses til næste år.

Den 22. juni 2017: Grillaften i klubben

Denne torsdag er efterhånden en aften i klubben, som mange medlemmer ser frem til. I år var ingen undtagelse. Godt 30 medlemmer og pårørende var mødt op til en hyggelig aften. Vore dygtige grillkokke tog sig af bøfferne og pølserne. Dertil blev serveret en lækker kold kartoffelsalat med endnu en gang salat til, som nogle af vor dygtige piger havde lavet. Jo - Der blev spist og snakket meget. Til slut blev kaffen sat på bordene med en fantastisk hjemmebagt kringle. Stor tak til alle de involveret i denne aften.

Den 6. juli 2017: Hjarbæk Kro

Godt en halv snes medlemmer havde valgt at tage med på torsdagsturen til Hjarbæk Kro, hvor de fleste nød den berømte »Hjarbækgryde«. Turen forløb i det fine vejr uden større problemer. Et par "Norton Kører" var kommet lidt ud af træning, og havde glemt, at der skal benzin på en motorcykel. En "krogning" og et kort ophold i Karup løste dog problemerne.

Den 27. juli 2017: Kølkær Træf

Seks af klubbens medlemmer, fem MC og en bil, deltog i torsdags turen og havde fundet vej til det månedlige Kølkærtræf. Der var som sædvanlig mange træf deltagere, og vejret var perfekt. Tiden gik hurtigt med hyggesnak og dækspark. Aftenen sluttede, som sædvanligt, med kaffe, ostemad, m.m. og kammeratligsamvær i klubben.

Den 3. august 2017: Pandekagekroen & Finderup Lade

Kun fem af klubbens medlemmer havde valgt at køre til "Pandekagekroen - Finderup Lade", to i bil og 3 på MC. Vejret var fugtigt, og det samme vejen, og i rundkørslen i Karup, skred Finn F og væltede, og for at undgå en påkørsel, forsøgte undertegnede at undvige og måtte også en tur i asfalten. Efter en kort pause, fik pandekagerne i Finnerup højere prioritet, end de knubs vi havde fået, hvilket synet at være et rigtigt valg. Pandekagerne var lækre. Turen tilbage til klubben foregik i roligt tempo, og efter en lille reparation af den ene fodhviler på min MC, kunne jeg køre hjem. Frank A. nåede lige hjem til indkørslen, før det regnede i stænger.

Den 10. august 2017: Veterantræf Siimtoften Ry

Selv med en tidlig start fra klubben, havde det flotte sensommervejr lokket 7 MC, to med bagsædepassagerer, og en bil med to medlemmer, med på torsdagsturen til Veterantræf på Siimtoften i Ry. Der var som sædvanlig mange mennesker og køretøjer og der blev rigtig hyggesnakket. Turen forløb uden problemer, og nogle få skyer sparede os for at få den lavtstående sol i øjnene, det sidste stykke vej mod klubben. Her var kaffen, ostemadden og klub-hyggen klar, da vi ankom.

Den 24. august 2017: Borbjerg Mølle

5 MC var klar til turen til Borbjerg Mølle Kro. En måtte desværre opgive før start, så 4 MC kørte den kendte rute til Borbjerg Mølle, dog undgik vi grusvejen ned til møllen. Her stødte yderligere 2 MC til flokken. Vi nød det ret gode vejr i gårdhaven. 5 MC fulgtes retur til klubben, hvor kaffen var klar, da vi ankom.

Den 31. August 2017: Silkeborg Havn

Torsdagsturen til Havnen i Silkeborg mønstrede kun 4 MC og en bil. Vi havde valgt ruten nord om Bølling Sø og via Kragelund til Silkeborg på udturen og Lysbro / Funder / Hørbylunde Bakker til hjemturen. Ved indkørslen til Hjejlekiosken "tabte" Poul sin MC med en brækket forlygteholde og nogle lakskader til følge. Ærgerligt for en ellers god tur.

Den 5. september 2017: Fur - Tur retur

5 medlemmer af klubben tog på en pensionisttur til Fur. Fur Bryghus besøgte vi for at spise en lækker frokost og smage på deres gode øl.

Den 7. september 2017: Klubtur til Trehøje og Skovsøen

En lille halv snes MC var mødt op til en tur til Skovsøen i Trehøje Bakker. For at undgå grusvejen ned til søen, parkerede vi vores MC ved Trehøje Golfklub, og spadserede et par hundrede meter ad stien ned til Skovsøen. Det var en fin tur, nu hvor det bliver tidlig mørkt.

Den 14. september 2017: Aftentur til Skarrildhus

På torsdagsturen til Skarrildhus og omegn startede 7 MC fra klubben, en med fruen som passager. På udturen havde en MC-problemer med tændingen og kørte hjem. Enkelte steder kunne man se at efteråret havde sat sit præg på naturen med vandpytter i vejkanten, dog var vejene tørre og turen forløb uden problemer i et fornuftigt tempo. Mørket var ved at sænke sig da vi nåede tilbage til klubben og den sædvanlige klubhygge.

Den 21. september 2017: Bølling Sø

Den 28. september 2017: Kølkær Træf

En halv snes medlemmer havde fundet vej til årets sidste Kølkær Træf. Der var mange MC-folk til træffet, nok ikke rekord, men alligevel et imponerende frem-møde. Efter indtagelse af diverse vådt og tørt, hyggesnak og dækspark, valgte vi at køre til klubben inden mørket faldt på. Her fortsatte den gode klubånd med den uundværlige ostemad og kaffe m.m.

Den 28. oktober 2017: Lørdagstur til Horsens

Lørdag morgen kl. 8 startede vi med rundstykker og kaffe i klubben, inden vi begav os på vej til Horsens. Første stop var Biltema. I forretning kunne der købes alt, som en rigtig handymand ikke kunne undvære. Derefter gik turen til Danmarks Industrimuseum. Efter en indledning af kustoden om stedets historie, havde vi fornøjelsen at se flere af de store maskiner køre.  Resten af den afsatte tid blev brugt til en rundtur på museet. Der var masser at se på: Dampmaskiner - Dieselmotorer - Tobaksfabrik - Bogtrykkeri - Træskofabrik - Bryggeri - Smedje - Arbejderboliger - samt meget mere. Til slut endte vi hos Vagn Jensen, hvor vi efter et kig rundt omkring i forretningen fik serveret lækkert smørrebrød med efterfølgende kaffe. Alt i alt en god tur, som turudvalget havde fået strikket sammen.

 

Den 11. november 2017: Stumpemarked i Herning

En lille snes MC var udstillet ved efterårets stumpemarked i MCH og 15 af klubbens medlemmer skiftedes til at passe vores bod med stumper. Der var mange mennesker forbi vores stand, i særdeleshed mellem kl. 10 - 13, dog synes messen noget tam. Vi fik dog snakket, noget at spise og det hele forløb i den sædvanlige gode klubånd. Logistikken med at få cyklerne frem og tilbage mellem klubben og MCH, blev også løst uden problemer. Så alt i alt en god dag.

Den 7. december 2017: Julekomsammen

Vores årlige julekomsammen med auktion blev som traditionen foreskriver afholdt først i december måned. Nogle medlemmer havde desværre meldt afbud i sidste øjeblik, derfor var der kun godt og vel 30 deltagere mødt op. Efter en kort velkomst af formanden gik vi straks over til auktionen, som John igen med stor dygtighed stod for. Budene på de mange flotte pakker gik desværre lidt træg, så vores omsætning var derfor mindre end de andre år. Efter auktionen gik vi over til aftenen kulinariske oplevelse; æbleskiver med tilbehør og Jørgen H's særdeles kraftige julegløgg. Sluttelig blev kaffen serveret med småkager til. En god aften, hvor vi nød godt af at nogle af, at nogle af vore hustruer var til stede. Derfor slap vi til dels for opvasken.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning