Fotos 2022

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 19. april 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2022

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 9. april 2022: Stumpemarked i Herning

Stumpemarked i Herning er ved at blive en tradition for GB-Club.

Vi møder gamle kendinge til en hyggelig snak og får også en del nye ansigter i tale. Der er en del arbejde med at køre cykler til og fra standen, opsætte borde og alt det andet.

Uden Johns huskeseddel med kaffemaskine og mange andre ting ville det ikke kunne fungere så godt, som det gør. MCH sponsorerer lækkert smørrebrød.

Alt i alt en hyggelig dag for os og  vores gæster.

Den 3.  maj 2022: Tirsdagsklubben

Et stort tillykke til Anders O, som havde fødselsdag, og det blev fejret i Tirsdagsklubben på en rigtig flot formiddag.

Den 5. maj 2022: Klubtur til Kartoffelkælderen

Vi var i alt 6 fremmødte til turen til Hodsager torsdag aften. Vejret var rigtig godt – sol og næsten ingen vind. Da Finn Finnerup kendte ruten derud, blev han vejviser på turen.Det gik rask til med at komme derudaf….men ok, det skal dog også retfærdigvis siges, at vi indimellem også var nede på den tilladte hastig-hed. Inden vi havde set os om, var vi ved kartoffelkælderen. Kælderen var egentlig ikke så stor, men den var godt vedligeholdt og pæn. Lidt historieskrivning var der også i kælderen. På hjemturen kørte vi ad nogle mindre veje og lige pludseligt lå der et tykt lag gylle over hele vejen – ingen af os slap uskadt igen-nem – cyklerne blev sådan set  smurt ind i gylle – rigtigt træls at landmanden ikke havde fjernet det. Det kostede en hel del rengøring bagefter.

Da vi nåede hjem i klubben, var det godt med en øl + kaffe og ostemad.

Den 26. maj 2022: Kølkær Træf

Der var en del køretøjer på denne torsdags Kølkærtræf. Ikke så mange som tidligere set, men en helligdag taget i betragtning dog et pænt fremmøde

Klubben var også pænt repræsenteret med et medlem, og klubaftenen kunne mønstre hele 4 medlemmer og den sædvanlige hygge, kaffe og ostemad.

Den 9. juni 2022: Bøllinghus MC-træf

11 Mc tog denne torsdag til Bøllinghus MC-træf, der som sædvanlig var godt besøgt. Desværre gik Hans E. glip af de gode ben med tilbehør, da hans MC kun nåede til Assing, med defekt olietryk, og måttet køres hjem med vejhjælp. Det var fint køre vejr og der var en del aktivitet i klubben da vi kom retur, og tillykke til Søren S.J. som gav en fødselsdags øl. Aftenen afsluttedes som sædvanlig med hygge, kaffe og ostemad

Den 16. juni 2022: Sommerrengøring.

Der var mødt mange medlemmer op i klubben til den årlige sommer rengøring og klargøring til Englændertræf. Arbejdet skred hurtigt frem og blev krydret med en fødselsdags øl, tillykke til Erik J.  Da rengøringen var afsluttet, var det tid til den sædvanlige gode ostemad og kaffe, der kunne nydes både inden- og udendørs.

den 18. juni 2022: Englændertræ på Poulsens Plads/Bredgade vest.

Vores program var blevet ændret til dette års træf. Vi skulle mødes i klubben til kaffe og rundstykker kl. 10. Vi var lidt betænkelige, om vi kunne få samlet nok deltagere. Heldigvis var der mange, som havde set ændringen i programmet og mødt op i klubben. Efter kaffen blev der kørt i samlet trop ind til Poulsens Plads med ankomst kl. 11. Derefter startede vores ualmindelige gode band op med godt gammel rock. Der blev serveret en forfriskning til de ca. 100 frem-mødte MC-er. Kl. 13:00 brød vi op igen for atter tage ud i klubben til grillpølser og kaffe. I alt en god dag med et flot vejr i godt selskab med vores MC-venner.

Vi ses i 2023.

Den 23. juni 2022: Silkeborg Bad

Vi var omkring 15 mcér som deltog i denne torsdags tur til Silkeborg Bad. Det meget fine Sct. Hans vejr og den flotte natur, blev nydt af alle.

Den 30. juni 2022: Grillaften i klubben.

Formanden bød velkommen på en herlig sommeraften i klubben til grillaften for de godt 40 medlemmerne og pårørende, som var mødt op. Der blev tilberedt et stykke lækkert kød efterfulgt af pølser af vores dygtige grillkokke. Dertil et flot tilbehør af kartoffelsalat, salat og brød. Jo – der manglede ikke noget. Aftenen sluttede med kaffe og småkager. Et fint arrangement som arrangørerne kan være stolt af.

Den 4. august 2022: Besøg i Asgers skov.

Turen op til Mønsted foregik i bil. Vejret så "truende" ud i Hammerum. Vi var en pæn flok, der tog afsted.Hvis ikke man var kendt i områ-det, så ville det ikke være nemt at finde. Heldigvis holdt Asger i skovkanten på sin ATV og førte os sikkert til hytten i skoven. Vi fik en tur rundt på arealet i en vogn efter ATV-en. Vognen brokkede sig lidt over lasten. Efter køreturen var Asger vært ved fantastiske grill pølserog en kop ØL. Det blev jo det fineste vejr at køre hjem i.

Den 11. august 2022: Dyrskue i Aulum.

Super tur i varmt sommervejr til Dyrskue i Aulum. Der blev fortæret mange ristede Frankfurter med en øl Det er biker menu. Vi var 14 afsted fra GB Club. På udturen blev vi delt, da vi var nogle, der holdt tilbage for en vandkanon, hvorimod førergruppen susede igennem anført af vores forreste køre. Heldigvis fandt vi andre veje, og vi samledes igen.Til hjemturen blev føreren, ham der kører godt til.  I ved nok hvem, bedt om at sænke farten lidt.

Den 1. september 2022: Abildå Brunkulsleje.

Vi var 7 mand der deltog i turen til Abildå brunkulsleje. Vejret var rigtig godt - klar himmel og ingen vind. På vejen derud holdt vi en lille pause på Trehøje-bakken og herefter gik det i fuld fart videre til brunkulslejet i Abildå. Her mødte vi Svend, som havde taget en lille forfriskning med til os alle sammen. Med Svend som styrmand kørte vi så retur til klubben lidt senere på aftenen.

Den 15. september 2022:

Klubtur til Uhre var 8 cykler der kørte fra klubben kl. 18 med Finn Finnerup som fører. Han finder spændende småveje til vores ture. Jeg beundrer hans sted-sans. Uhre Naturpark er med en lille sø, som vi lige orkede at gå rundt om i alt vores tøj. Vi var enige om, at nu var efteråret kommet, det var begyndt at blive koldt. Finn Knudsen ville lige besøge Grillen i Brande på hjemturen, alle vi andre havde spist hjemmefra, trods dette afbræk var han første mand tilbage i klubben.

Den 17. september 2022: BSA Træf i klubben.

En hyggelig dag med BSA-klubben på besøg i vores klub. Dagen startede med brunch, herefter en ca. 50 km køretur med Finnerup som guide. Der blev rigtigt kørt mange sving. Allerede i Tulstrup fik vi en omgang regn med hagl. Efter 5-10 minutter var det ovre. Resten af turen foregik i tørvejr. Hjemkommet til klub-ben efter køreturen blev der serveret grillpølser. Grillmester Søren serverede flere gange den sidste pølse, inden det var definitiv slut. Herefter kaffe med Kurts dejlige indkøbte kage. Vi så et par cykler vi aldrig før havde set af de 1 cylinder BSA-er. Der blev også tid til en masse hyggesnak, inden træffet sluttede ved 15-tiden. Der var kørere så langt som fra Hjørring, Egernsund, Haderslev, Bornholm og selveste hovedstaden.

Den 22. september 2022; Klosterlund Museum.

På årets andensidste tur var vi 6 mand afsted. Det er efterhånden en kendt rute, med natur og lidt sving. Ernst var på sin spritnye Royal Enfield Interceptor 650. Flot cykel siger jeg, og så kører den godt, siger han. Vi gik en lille tur på museets grund. Der er redskaber fra tørvegravningen. Ca. 1 kilometer derfra besøgte vi en lille meget idyllerisk sø, som lå gemt i en skov. Her var også et lille murstenshus fra gammel tid. Hjemturen var lidt kold men blev kørt uden problemer

Den 19. november 2022: Stumpemarked i Herning.

Atter i år stillede klubben op til Stumpemarked i Herning. Klubben havde lavet en fin stand med et par flotte biler og ca. 10 motorcykler. Da jeg kiggede forbi standen, var der mange publikummer, som var interesseret i vores flotte udstilling. Af stumper var der en del med, så mon ikke der også kom lidt mindre med hjem igen til klubben. Der var dækket om med det sædvanlige morgenbord med kaffe og rundstykker. Smørret slap op/forsvandt, men det var der råd for. Hans E. fik sig listet sig frem til en pose med små smør brikker. Da jeg forlod MCH ved frokosttid var der rigtig mange mennesker i hallerne.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash