Fotos 2011

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 22. maj 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2011

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2011: Nytårskur

Traditionen tro holdt vi igen nytårskur den første dag i det nye år. Der var flot deltagelse med 20 personer. Menuen var som alle de tidligere år røde pølser med brød og masser af tilbehør og dertil en enkelt juleøl.

Den 10. februar 2011: Besøg af MC Herning

En hyggelig klubaften i selskab med MC Herning.

Den 17. februar 2011: Klubtur til Triumph i Horsens

Vi var 19 medlemmer, som tog turen til Triumph i Horsens. Efter en times tid i udstillingen medlem de mange flotte MC-er, blev det tid til at nyde en lækker hakkebøf med bløde løg. Efter spisningen blev der vist billeder fra England og Vagn fortalte om de mange MC-løb, som han har deltaget i. Derefter var det tid til et kig ind i værkstedet, inden vi sluttede af mad kaffe og lagkage. En stor tak til Vagn, Dorte og Tommy for en spændende aften i flotte omgivelser.

Den 5. marts 2011: Udstilling i Fangel

Med Hans E. til udstilling i Fangel arrangeret af U.K. Bikes i Odense.

Den 24. marts 2011:Generalforsamling

Generalforsamlingen blev indledt med spisning for derefter at gå over til generalforsamlingens dagsorden. Den hele forløb i god orden og endte som sædvanlig med kaffe og kage.

Den 7. maj 2011: Stumpemarked Års

Stumpemarked i Års er absolut et besøg værd. Billederne er leveret af Hans.

Den 12. maj 2011: Skive Havn

Lige før vi skulle starte på turen til Bundsbæk Mølle foreslog Hans, at vi kørte til træf i Skive i stedet for.

Som sagt så gjort. Vi var 6 Mc-er, der kørte mod Skive, men inden vi var kommet ud af Hammerum, sprang Anders' koblingskabel. Anders tog turen derfor direkte hjem. Vi andre ankom til Skive efter en frisk kørsel af Finn F. Efter en lille times tid på havnen vendte vi næsen hjemefter. Hans og Per valgte en anden tur gennem Skive. Det kostede Hans en omgang øl efter ankomst til klubben. En god tur i et frisk forårsvejr

Den 26. maj 2011: Klargøring til Englændertræf

Der vat mange medlemmer samlet for at klargøre vore lokaler til ”Englændertræf”. Der blev gjort rent og ryddet op til den helt store guldmedalje.

Den 28. maj 2011: Englændertræf 2021

For 3. gang afholdt vi træf for motorcykler i Herning, og det var 2. gang at vejret ikke var med os. På trods af dette var der alligevel mødt over 50 MC-er frem plus det løse. Efter at have nydt kaffen og rundstykkerne var det tid for alle til at gå rundt og hilse på publikum og fremmødte på Torvet. Efter et par timer var det tid til at i samlet flok at køre ned gennem gågaden for til sidst ende ude i klubben, hvor pølserne allerede var lagt på grillen. Millers Oils var repræsenteret med en stand, hvor man havde mulighed for at få en god snak omkring olie til MC-en. Sidst på eftermiddagen begyndte vore gæster så småt at bryde op. Det blev en god lørdag for alle på trods af vejret. Vi ses igen i 2012.

Den 1. juni 2011: I sommerhus på Gjellerodde

Efterhånden er det blevet en fast tradition, at vi Kr. Himmelfartsdag til Gjellerodde for at drikke eftermiddagskaffe hos Gerda & Hans. Denne gang var vi 6 MC-er og 1 bil. 9 personer i alt kørte turen i særdeles godt vejr. Efter et par pauser ankom vi til sommerhuset, hvor Gerda havde kaffen klar.

Gerdas hjemmebagte boller er en oplevelse helt for selv—Bedre boller fås ikke. Efter ca. et par timer var det tid til at vende næsen hjemefter. Vi kørte kvikt denne direkte vej og delte os i Holstebro for resten af hjemturen.

Den 7. juli 2011: Aftentur til Hjarbæk Kro

I år var vi 10 personer på 8 mc-er, som tog turen til Hjarbæk for at være sammen med vore MC-venner i Midtjylland. Desværre fik Ivan motorproblemer i Kølvrå, så han måtte returnere til klubben med Dansk Autohjælp. Menuen stod som sædvanlig på Hjarbækgryde. Efter godt et par timer gik turen atter hjemad til Hammerum. Det blev en virkelig dejlig tur, hvor vi havde den fornøjelse at Ruth og Inger var med på bagsæderne. Vejret var perfekt. Sørens valg af rute var perfekt. Maden var perfekt. Hele turen var absolut til UG.

Den 11. august 2011: Grillaften i klubben

Igen var vores grillaften en stor succes med knap 30 fremmødte medlemmer og familie. Menuen var som sædvanlig upåklagelig takket være vores trofaste kok og assistent.

Den 19. august 2011: Rødkærsbro Træf

Vi var hele to mand; Kurt og Hans, der startede ud fra klubben lørdag formiddag. Vi hentede Polle på vejen, nu var vi tre. Efter at Hans havde været tilbage for at hente en bagagestrop, der var tabt, men som Kurt heldigvis havde set i farten, kørte vi til Rødkærsbro. Vi havde et lille stop for gasolin og kaffe m.m. til Hans. I Rødkærsbro kom vi hurtigt i stemning godt hjulpet af Jan og Erling. De to garvede, som allerede var mødt fredag. Hen på eftermiddagen ankom Lindy og John. Lindy skulle indhente noget, det gik lidt ud over hans balance, så hovedet fik en på "sinkadusen".

Hans vandt præmie for fineste Triumph valgt af bestyrelsen. Det blev en lang nat for nogle, men hyggeligt som sædvanlig.

Den 28. september 2011: Fur – Tur – Retur

Vi var 6 medlemmer som kunne samles en onsdag formiddag for at køre til Fur. Efter en kaffepause lidt før Skive, når vi færgen lidt før middag. Efter overfarten kørte vi direkte til Fur Bryghus. På bryghuset fik vi serveret en let frokost med en dejlig øl til. Efter maden gik turen til en af Hans' bekendte, som bød på en kop kaffe. Efter lidt snak gik turen retur til Herning med en lille pause undervejs. Alle var enige om, at denne tur måtte vi gentage til næste år.

Den 17. november 2011: En aften med Millers Olis

En del medlemmer var mødt op denne aften for at få gode råd og vejledning af Mikael fra Millers Oils. Det blev en interessant aften, hvor vi nok alle blev lidt klogere på olie og div. tilsætningsstoffers indflydelse på vore motorcykler. En stor tak til Mikael for en god aften. Vi vil igen i foråret 12 afholde en tilsvarende aften.

Den 1. december 2011: Julefrokost

For første gang forsøgte vi os i klubben med en julefrokost. Der var 19 medlemmer som deltog i denne festlige aften. Der blev serveret masser af god mad takket være vores særdeles gode kok Finn A. og gæstekokken Steen. Borddækning m.m. var lagt i hænderne på Hans og Lars. Det blev en god fest, som alle deltagerne syntes, at vi skulle gentage igen til næste jul. For nogle af medlemmerne trak afslutningen af aftenen endog noget ud, men hjem kom de da

Den 15. december 2011: Julekomsammen

For 3. gang holdt vi Julekomsammen med hustruer, venner m.m. Der var et flot stort fremmøde til denne festlige aften. John begyndte aftenen med en mor-som afvikling af auktionen. Der blev budt aktivt på de mange gode sager, som deltagerne havde medbragt. Derefter serverede vores gløggmester Jørgen H. lækre æbleskiver og gløgg. Dette var som sædvanlig godt. Jo - Hansen kan det med at jule!En rigtig god tradition, som vi selvfølgelig gentager til næste år.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash