Fotos 2023

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 16. juni 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs foto- & videogalleri 2023

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2023: Nytårstaffel i klubben.

Der var mødt omkring 25 mand, som så forholdsvis "raske" ud. Flere havde valgt at møde op på cykel. Der blev serveret de sædvanlige røde pølser og brød, så der var mulighed for, at man selv kunne bygge en velsmagende HOTDOG. Ivan var fantastisk som kok. Hans så lidt medtaget ud.

Den 4. marts 2023: BSA Klubbens møde i klubben.

Den 9. marts 2023: Ordinær Generalforsamling

Der var mødt 35 medlemmer op til klubbens årlige generalforsamling denne aften. Vores formand bød velkommen præcis kl. 19. Derefter gik vi over til det traditionelle stykker smørrebrød med et sæt til. Efter spisning startede den ordinære generalforsamling. Alt gik efter bogen og godt og vel efter en time var generalforsamlingen slut uden de store bemærkninger. Vi sluttede af med kaffe og småkager.

Den 16. marts 2023: Nedtagning af MC-er.

De “stærke” mænd var mødt tidlig op den aften, da jeg ankom 5 min efter annonceret mødetid. Der manglede kun en enkel cykel fra loftet. Der blev straks startet cykler op. Alle fik en skud røg. Megen snak og hygge bagefter.

Den 23. marts 2023: Klargøring og nedpakning til Stumpemarked på lørdag.

Der var rigtig mange medlemmer mødt op i klubben denne aften, for at få gjort MC-er klar til fremvisning på Stumpemarked. Der blev fundet stumper frem, som skulle med til markedet. Inden aftenkaffen med ostemadder blev de sidste aftaler sat på plads. Nu venter til lørdag, hvor det hele løber af staben.

Den 25. marts 2023: Stumpemarked i Herning.

Der var mange medlemmer af klubben og publikummer til stede, da jeg ved middagstid slog et slag ind omkring klubbens stand på Stumpemarkedet. Det var imponerende så mange MC-er og biler, som medlemmerne havde fået kørt/transporteret ud til udstilling i hallen.

Interessen for udstilling og den lille salgsbod med diverse stumper var særdeles god. Ingen tvivl om, at der blev snakket og hygget på standen denne lørdag.

Klik på ¤ for stor videoformat.

Den 20. - 23 april 2023: 12 medlemmer deltog i en spændende tur til England. Omtale af turen og fotos finder I ved at klikke på følgende link:

20. april 2023 - Dag 1           21. april 2023 - Dag 2              22. april 2023 - Dag 3             23. april 2023 - Dag 4

Den 27. april 2023:  Kulsøen.

Vi var 5 mand afsted på en herlig kold aften med lidt sol. Birger førte an på en perfekt rute tilpas med sving. Området fremstår meget idyllerisk. Vi nøjes dog med at kigge. Gik ikke turen omkring søen, da vi hurtigt ville tilbage til klubbens varme lokaler ad hurtigste vej.

Den 25. maj 2023: Birger Larsens Museum.

En lille snes medlemmer på MC og i biler besøgte Birger Larsens samling af biler, knallerter, traktorer og meget andet i Viborg. Vi havde taget kaffebrød med, og Birger Larsen fortalte kort om sit liv som samler. Det var en fin tur, dog måtte en enkelt MC hentes på trailer, mens vi andre nød kaffen og ostemaden i klubben.

Den 1. juni 2023: Vintage Farm.

Vi var 5 på mc og Ole med frue i deres Triumph sportsvogn. Afgang fra klubben 16.30 med Søren S. som fører mod målet. Efter 83 km kørsel var vi fremme Vintage Farm er et hyggeligt sted med idyllerisk lille sø omkranset af veteran biler. I bygningerne er der masser af gamle genstande, fra da farfar var ung. Flere flotte veteran biler.

Ved ankomst fik vi biker mad - en pølse med drikkelse. Herefter en tur rundt for at se det hele - afsluttende med et besøg i caféen. Her var der opstillet en jukeboks med den rigtige musik og billeder. Afsluttede med lækker kage og kaffe. Herefter hjemkørsel til klubben. Lyset på Sørens MC forsvandt, så Birger blev ny leder.

Den 8. juni 2023: Bølling HusRekord mange på tur til Bølling Hus. Vi var 13 MC’ere anført af Finn F. Vi spiste en menu bestående af ribbensteg med pomme frites og alle blev overmætte.Turen hjem blev koldere end forventet. I klubben fik vi besøg af Lindy på Danmarks flotteste BSA.

Der var ikke den store aftræk på ostemadder, da maverne var godt fyldt op. En øl kunne der lige være plads til, givet af Søren Videbæk i anledning af fødselsdag.

Den 17. juni 2023: Englændertræf i Herning

Langt de fleste deltagere mødte i klubben til kaffe og rundstykker kl. 10.00. Der blev udleveret T-Shirts. Kurt afholdt velkomsttale til de mange fremmødte. Kl. 10.40 kørte alle anført af Søren mod Herning City. En lille gruppe blev hægtet af. De ankom gennem gågaden til stor fornøjelse for folk på gaden. Vi prøver, at ankomme samlet næste år, vi vil indsætte poster der kan vejlede. I teltet blev der serveret en forfriskning til deltagerne. Rock`n Stones spillede deres populære musik med mange tilskuere også et par faste publikummer. Kl. 13.00 blev der kørt mod klubben. Her serverede medlemmer en grillpølse. Senere kaffe og småkager. Indtil ca. kl. 15.00 opførte vejret sig eksemplarisk. Men så begyndte det at buldre og mange foretrak at starte turen hjem. Der var nogle fra Fyn, Sønderjylland og Ålborg. De havde et godt stykke vej hjem. Desværre undgik ikke alle en tordenbyge eller to. Vi talte deltagerne til ca. 88 engelske MCèr.

Klik på ¤ for stor videoformat.

Den 22. juni 2023: Grillaften i klubben

Formanden bød velkommen til den årlige Grillaften i klubben, og kunne berette at der igen var sat en ny rekord, med tilslutning af 45 personer. Vejret artede sig på smukkeste vis, og vi kunne alle nyde de lækreste nakkekoteletter, grillpølser, kaffe og småkager ved et langt fælles bord udendørs. Det var en rigtig hyggelig aften, med mange nye ansigter.

Den 6. juli 2023: Træf på Truust Kro.

Torsdagsturen gik denne gang til Truust Kro, hvor vi mødtes med medlemmer fra Britalia og Neptun.Vi fik den traditionelle mørbrad gryde, som virkelig levede op til forventningerne. I alt var vi 47 MC-folk inkl. koner. Aftenen forløb på bedste vis i det fine sommervejr.

Den 20. juli 2023: Veterantræf på Ringkøbing Havn

Kim og undertegnede kørte tidligt til træffet på Ringkøbing Havn. Vejret var la a la med byger. Alligevel var det meget skuffende med kun 4 veteranbiler og ditto knallerter på havnepladsen. Vi fik en bøfsand-wich, den var til gengæld turen værd. Efter en times tid dukkede der 4 mand op fra klubben, Finn K, Allan, Erik og Søren. Lige før var Birger fra Vemb ankommet på en samme dag købt Triumph. Turen hjem til klubben foregik i små regn.

Den 10. august 2023: Træf på Skive Havn

Der mødte 11 mand op til turen i klubben. Vi kørte præcis kl. 17.30. Peter Dahse førte an ad små veje. Turen gik over Grove og på rullebanen blev der givet på rullen. Så meget at en Norton fik et løst udstødningsrør. I Fly fik vi selskab af 3 medlemmer fra nord. De havde foreslået denne tur til Skive havn. Vi mødte andre gamle kendinge på havnen.Der var langt flest nye japanske cykler. Men også noget for os. En gammel BSA, en ombygget Triumph og en fantastisk Egli Vincent. Desværre ingen fotos af disse fine cykler.

Den 23. august 2023: Johns sidste tur forbi klubben.

Rustvognen med John lagde vejen forbi klubben for et sidste farvel til det sted, som John havde tilbragt mange timer igennem årene. Fra klubben fulgte 17 medlemmer på motorcykel eller bil med John gennem Herning og via hjemmet til Snejbjerg Kapel i kortege. John har lagt et meget stort arbejde i klubben både som bestyrelsesmedlem og foregangsmand ved mange af vores arrangementer. John var vellidt af klubben medlem-mer. Johns glade smil og hjælpsom-hed vil blive savnet i klubben.

Klik på ¤ for stor videoformat.

Den 24. august 2023: Sikeborg Havn

Vi var 4 MC’ere der kørte før sædvanlig afgang. Vi ville ud at nyde det gode vejr. Senere ankom der 6 MC’ere fra klubben. De første nød en øl og en burger. De sidste an-komne fik en is. Hjemturen startede tidlig. Vi havde hørt en vejrmelding om skybrud. Vi fik en mindre byge på hjemturen.

Den 7. september 2023. Rørbæk Sø

Der blev foreslået, at vi skulle køre til Rørbæk sø i stedet for Hastrup sø, da vi kunne købe en is der. Birger førte an af de små veje på en dejlig lun september aften.

Tilbageturen blev ført an af Asger med god fart. Vi kom lidt spredt tilbage til klubben. Her hyggede vi os udendørs med øl og kaffe i den lune aften.

Den 14. septeptember 2023. Svanholm Sø

7 MC’ere afsted på en kølig aften med Lars som fører. Svanholm Sø er en lille naturperle i en tidligere brunkulsgrav lige uden-for Sdr. Felding. Der var sheltere på pladsen.

Der ankom en minibus fra Belgien. En pige henvendte sig til os på engelsk. Nogle fik det straks til, at hun spurgte, om vi ville sove ved hende i nat. Nej, det var angående shelter pladser. Der ankom også jægere med hunde. Der var en del ænder på søen. Ernst mente vi skulle starte så ænderne blev varskoet.

Den 18. november 2023. Stumpemarked i Herning.

En god dag med mange interesserede publikummer.

Den 30. november 2023: Fællesspisning i klubben.

20 medlemmer var mødt til fællesspisning i klubben en kold vinteraften. Søren S.J. med diverse medhjælpere stod for maden, som denne gang var flæskesteg med tilbehør. Det var første gang, at dette koncept skulle prøves. Men Søren S.J. og hans medhjælpere klarede det flot. Maden smagte godt og fik stor ros fra alle kanter. Det blev vedtaget at forsætte med konceptet en gang om måneden i vinterperioden. Stor ros til Søren S.J for et godt initiativ.

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash