Fotos 2024

GB Club 2002 Midtjylland

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

Siderne er opdateret den 20. april 2024

For at få et større billede - klik på billedet


GB Clubs fotogalleri 2024

Rul ned af siden for at finde fotos/aktivitet fra den dato du ønsker.

Klik på billedet for stor størrelse - Kan derefter læses ned.

Den 1. januar 2024: Nytårstaffel GB Club 2024

25 medlemmer var samlet til det traditionsrige nytårstaffel i Klubben. Formanden stod denne gang for særdeles velsmagende røde pølser og brød med div. tilbehør og en øl/vand afhængig af, hvad man kunne tåle. En dejlig måde at starte det nye år på i et godt selskab

Den 4. januar 2024: Fællesspisning i klubben.

24 mand stærk var denne aften mødt op til stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Klubkokken Søren og hans kokkemandskab stod for frembringelsen af denne dejlige ret. Alle mand gik til fadet med god appetit. Maden smagte fantastisk, og der var nok til alle på fadene og i gryderne. Efter spisning var der mulighed for en kop kaffe med småkager. Enkelte medlemmer kunne ikke dy sig og skulle lige ind på værkstederne for at skrue lidt. Igen en god aften, som vil blive gentaget senere på året. Tak til alle kokkene og opvaskere.

Den 22. februar 2024: Klubtur til Jes.

Vi var en snes medlemmer på en eksekution til Jes for at se hans imponerende samlingaf knallerter og biler og alt mulig andet, lagret i en bygning i stueetagen og på 1. sal i hans værksted og i et meget stort maskinhus. Vi blev beværtet med kaffe og "Drømmekage" og snakken gik lystigt omkring de mange ting i samlingen. Vi var lidt misundelige på den me-gen plads Jes har, men blev enig om at jo mere plads, jo mere kan man rode. En del af os afsluttede aftenen med lidt sen kaffe og ostemad i klubben, og blev enige om at det havde været en god tur.

Den 21. marts 2024: Generalforsamling.

32 medlemmer var mødt op til den ordinære generalforsamling. Traditionen tro startede aftenen med en sildemad og et par stykker smørrebrød. Alle var åbenbart godt sult-ne for inden formanden havde sagt velkommen, så var medlemmerne gået i gang med sildene. Efter at det lækre smørrebrød var spist, gik vi straks over generalforsamling. Dagsordenen blev gennemgået med blandt andet valg af nyt bestyrelsesmedlem samt diverse kommentarer, men alt foregik i god ro og orden.Efter generalforsamlingen var der en hyggelig snak med kaffe og småkager til.

Den 6. april 2024: Stumpemarked i MCH Herning

Lørdag morgen efter 2 dages forberedelse var en del af klubbens medlemmer klar til at tage imod de morgenfriske gæster på standen. Klubben bød gæster og medlemmer på morgenkaffe og rundstykker. I år havde klubben 15 MC-er og en enkelt bil udstillet. Ved 10-tiden var der allerede mange besøgende forbi vores stand. Der er ingen tvivl om, at dette igen var en god lørdag i messecenteret.

Klik på ¤ for stor videoformat.

Den 11. april 2024: Harrild Hede

Der var præcis afgang med de nye tider kl. 17.30 på årets første fælles tur 8 kørere i det for en gangs skyld godt vejr. Finn Finnerup førte an på de sædvanlige gode veje han altid finder. Han startede lidt alternativt med at køre mod nord og ikke syd. Mon han havde taget fejl af Grathe Hede og Harrild Hede. Nej det vat bare lidt ekstra kilometer på den korte tur. Tilbage i klubben havde Søren Jacobsen lavet mad der smagte himmelsk. Der var 15 spisende og de fleste spiste for meget.

Den 18. april 2024: Vrads - Asklev - Cafeteriakroen

Årets anden tur blev kørt i lidt køligt vejr. Det gav hvide fingre til de gamle! Turen første stop blev veteranbanen Bryrup-Vrads. Der var åbent i restauranten og masser af gæster. Måske et selskab? Herefter gik turen til Cafeteriakroen anført af Kurt S med GPS ad små veje. Nogle fik en is der andre en Frankfurter.

Den  

Engelske biler & motorcykler i Midtjylland

GB Club 2002 Midtjylland, Frølundparken 4, Hammerum, 7400 Herning

unsplash